Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικού

Με τον πιο γλυκό τρόπο, οι μαθητές της Α’ και Β΄ τάξης μάς έβαλαν στο κλίμα των Χριστουγέννων και γέμισαν τις καρδιές μας με χαρά και ελπίδα!!

«Δοξάστε όλοι το Θεό που ήρθε από τον ουρανό, Χαρά στη γη να δώσει, να φέρει Αγάπη στις καρδιές, τον κόσμο να λυτρώσει!»

Με αυτά και άλλα πολλά στιχάκια τα παιδιά της Α΄ τάξης μάς γύρισαν 2021 χρόνια πίσω…. Στη νύχτα που γεννήθηκε ο Χριστός, ο Λυτρωτής όλου του κόσμου… Στη νύχτα που τ΄ αστέρια έλαμψαν από το Φως του Θείου Βρέφους….

Στη νύχτα που σχίστηκε ο ουρανός και Άγγελοι υμνολογούσαν τον Θεό!! Αυτή η Άγια Νύχτα σημάδεψε την ιστορία ολόκληρου του κόσμου και δείχνει και σ΄ εμάς σήμερα το δρόμο για την Αγάπη, την Ειρήνη, την Ελπίδα, την Ευτυχία!!Αυτές ακριβώς ήταν και οι ευχές που μας έδωσαν στη συνέχεια οι μαθητές της Β’ τάξης με το θεατρικό τους. Ντυμένοι στολίδια, βγήκαν από τα χαρτόκουτα και με την πιο χαρούμενη διάθεση, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο χορεύοντας γύρω από αυτό! Μας μοίρασαν απλόχερα τις ευχές τους μέσα από στιχάκια και όλοι συμφώνησαν:

«Τα Χριστούγεννα ας κάνουν τις ευχές μας ν’ ακουστούν και σε όλων των ανθρώπων τις καρδιές να μπουν!»

Τη γιορτή μας συνόδευσε η χορωδία του σχολείου μας με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.