“Αναζητώντας… έναν τεμπέλη δράκο” μια θεατρική παράσταση από το Δημοτικό των Εκπαιδευτηρίων Αναγέννηση

Το Δημοτικό των Εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση», στο πλαίσιο της λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση με τίτλο:

“Αναζητώντας… έναν τεμπέλη δράκο”

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στις 19:30, στο θέατρο «Πάνθεον» (Δημ.Γούναρη 34).

Η παράσταση αποτελεί μια πρωτότυπη ιστορία, βασισμένη σε 10 επιλεγμένα τραγούδια από τους δίσκους “Ο τεμπέλης δράκος” και “Η επιστροφή του τεμπέλη δράκου” του Γιώργου Χατζηπιερή. Πρωταγωνιστές είναι τα ζώα του δάσους που θα βρεθούν, άθελά τους, περιπλανώμενα μπροστά στο ομορφότερο δέντρο, στο “Δέντρο του Δράκου” και θα θελήσουν να κατοικήσουν εκεί! Οι μπλεγμένες ιστορίες από τους ήρωες των τραγουδιών προβάλλουν την δύναμη της φιλίας, της αγάπης, της εμπιστοσύνης στη διαφορετικότητα και της πίστης στα όνειρα όλων μας, μικρών και μεγάλων! 

Και όπως είπε και ο τεμπέλης δράκος μας στο μικρό ελεφαντάκι πριν αποκοιμηθεί για χιλιοστή φορά « …Τα πιο σπουδαία πράγματα που έχεις να κάνεις σ’ αυτόν τον κόσμο είναι να βρεις κάτι να φας, κάτι να πιεις και κάποιον να σ’ αγαπάει…”! Η αγάπη είναι ο σκοπός, η ζωή είναι το ταξίδι! 

(Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα, Θεατρολόγος)

Για κρατήσεις θα απευθύνεστε στη γραμματεία του σχολείου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο διευθυντής Δημοτικού

Αντώνης Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.