Εγγραφές: Σχ. Έτος 2020 – 2021

Φτάνοντας προς το τέλος μια σχολικής χρονιάς κατά την οποία η μάθηση και η εκπαίδευση βρέθηκαν σε «καραντίνα» υπό την απειλή της πανδημίας του covid-19, τα Εκπαιδευτήριά μας, για μια ακόμα φορά, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Η εκπαίδευση δεν μπήκε σε καραντίνα!

Από τις πρώτες μέρες αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών, εφαρμόσαμε στην αρχή ασύγχρονη και στη συνέχεια σύγχρονη διδασκαλία σε ολιγομελή τμήματα. Ταυτόχρονα, με την καθολική συμμετοχή των μαθητών μας, επιτύχαμε την ποιοτική ολοκλήρωση της ύλης και μια ισορροπημένη γι’ αυτούς καθημερινότητα.

Με παρακαταθήκη το αίσθημα ευθύνης με το οποίο εφαρμόζουμε πλήρως το εκπαιδευτικό μας έργο, είμαστε δίπλα στους μαθητές στη διάρκεια των πρωτόγνωρων αυτών συνθηκών. Προσαρμοζόμαστε και όλοι μαζί, σαν οικογένεια, συνεχίζουμε και την επόμενη σχολική χρονιά.

Ενημερωθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους για κάθε βαθμίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να συναντηθούμε δια ζώσης στο χώρο του σχολείου μας και να συζητήσουμε εκτενέστερα για το καλύτερο των παιδιών σας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-300x212.pngΑυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ-300x212.pngΑυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΓΥΜΝΑΣΙΟ-1024x724.pngΑυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΛΥΚΕΙΟ-1024x724.png
Γηροκομείου 61, Πάτρα2610224260
info@anagennisisedu.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *