ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Καγκουρό 2021 – Ηλεκτρονική Διεξαγωγή

Μετά από εκτενή συζήτηση των υπευθύνων του διαγωνισμού με πολλά Κέντρα Εξέτασης, η κοινή συνισταμένη είναι να γίνει και φέτος ηλεκτρονικά ο Διαγωνισμός Καγκουρό. Η ημερομηνία παραμένει η ίδια, δηλαδή 22 Μαΐου 2021.

Καθώς η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι ακόμα ρευστή και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί βρισκόμαστε σε αμηχανία με το ενδεχόμενο να βγει τελευταία στιγμή ανακοίνωση που θα απαγορεύει ή θα επιτρέπει ανάλογες εκδηλώσεις, φαίνεται σοφότερη η ηλεκτρονική διενέργεια του Διαγωνισμού τόσο οργανωτικά όσο και για την προστασία των παιδιών μας.

Οι εγγραφέντες, κάποιες μέρες πριν τον διαγωνισμό, θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τη διεξαγωγή του.

Οι εγγραφές στον Διαγωνισμό συνεχίζονται κανονικά μέχρι τις 23 Απριλίου 2021. Μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας την ακόλουθη εικόνα…

Αν, παρ’ όλα αυτά, κάποιος που έχει ήδη εγγραφεί στον Διαγωνισμό θα ήθελε να ακυρώσει την εγγραφή του, να επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι τις 23 Απριλίου 2021 στα 2610224260 και info@anagennisiedu.gr.

Πληροφορίες για την ηλεκτρονική διεξαγωγή του διαγωνισμού προς τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *