Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο σχολείο μας

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, στις 11.00 π.μ., είχαμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας τον Ειδικό Παθολόγο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κύριο Κωνσταντίνο Ζησιμόπουλο Costas Zisimopoulos

Ο κ. Ζησιμόπουλος παρουσίασε με σαφήνεια, πληρότητα και απλότητα τον τρόπο αντιμετώπισης ενός ευρέος φάσματος περιστατικών, που μπορούν να συμβούν τόσο στον χώρο του σχολείου όσο και στην καθημερινή μας ζωή.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να θέσουν διευκρινιστικά ερωτήματα στον ιατρό και να εφαρμόσουν στην πράξη τις τεχνικές που εκείνος τους υπέδειξε.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ζησιμόπουλο για το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια ανάλογη συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Γιατί η προστασία της υγείας όλων και, κυρίως, των παιδιών μας είναι σημαντική και γι΄ αυτό πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

Αφήστε μια απάντηση