“Χαίρομαι τη θάλασσα με ασφάλεια”

Με χαρά συμμετείχαμε στο πρόγραμμα ενηµέρωσης και εκµάθησης για την υδάτινη ασφάλεια, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσµού Solidarity Days από την Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας και το Ίδρυµα Λήδας Νανάς και Σπύρου ∆ούκα, µε την υποστήριξη του Οργανισµού Safe Water Sports της εταιρείας Data Consultants και της εφηµερίδας «Πελοπόννησος».


Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφορικά με τους κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ, αλλά και των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει ο Οργανισμός Safe Water Sports. Πιο συγκεκριμένα, μαθητές και εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στη δράση παρακολούθησαν ζωντανά διαδραστικές παρουσιάσεις, ενημερωτικά βίντεο και έπαιξαν πρωτότυπα παιχνίδια (πχ. κουίζ γνώσεων) με στόχο την πιο αποτελεσματική αφομοίωση των κανόνων.


Στο τέλος, δόθηκε στους μαθητές ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών στη θάλασσα καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.