Χριστουγεννιάτικη Παράσταση Δημοτικού:✨”Παραλίγο και θα χάνονταν τα Χριστούγεννα!”✨

Νάνοι και ξωτικά τα έχουν όλα έτοιμα για το μεγάλο ταξίδι του Άγιου Βασίλη!🎅 Οι καλικάντζαροι ή… οι κακικάντζαροι, όμως, έχουν άλλα σχέδια!

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, η Αγιοβασιλίνα του γνωστοποιεί τα πιο άσχημα νέα!

Δεν σταματούν εκεί οι μπελάδες, όμως!

Ξεκινώντας το ταξίδι του θα αντιμετωπίσει τόσες δυσκολίες που…

“παραλίγο και θα χάνονταν τα Χριστούγεννα!”

Ο Άγιος Βασίλης θα κάνει το θαύμα του, ενώ βρίσκεται λυπημένος και απογοητευμένος μέσα στη φυλακή;

Μακάρι!

👉Σας περιμένουμε στη Χριστουγεννιάτικη παράσταση του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στις 20:00, στο θέατρο «Πάνθεον» (Δημ.Γούναρη 34).

Θα ακουστούν αποσπάσματα των σημαντικών μας ποιητών Γιάννη Ρίτσου, Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιώργου Μαρίνου για την αξία της ειρήνης, από τους μαθητές του Δημοτικού.

👉Για κρατήσεις θέσεων θα απευθύνεστε στη γραμματεία του σχολείου και στο 2610 224260. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

👫Την παράσταση θα ανοίξουν οι μαθητές του νηπιαγωγείου με δραματοποίηση χριστουγεννιάτικου τραγουδιού και απαγγελία ποιημάτων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών (Γιώργου Σεφέρη, Τάσου Λειβαδίτη, Γιάννη Ρίτσου, Βιτσέντζου Κορνάρου, Νίκου Καζαντζάκη, Μενέλαου Λουντέμη, Γιώργου Θεοτοκά, Διονυσίου Σολωμού και Κωνσταντίνου Καβάφη) για την αγάπη, την πίστη, την αφοσίωση στη ζωή, την πρόοδο και τον άνθρωπο.

Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.