3ο βραβείο σκίτσου και ζωγραφικής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΕΕΣ

Πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων μας, Καννά Μαγδαληνή (μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου) και Δημοπούλου Μαρισόφη (Β΄ Γυμνασίου), οι οποίες διέπρεψαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κερδίζοντας το 3ο βραβείο σκίτσου και ζωγραφικής αντιστοίχως.

Σε μία άκρως εντυπωσιακή και πολύ συγκινητική εκδήλωση του Ε.Ε.Σ., το Σάββατο 24/6, στο κατάμεστο αίθριο χώρο του Πολεμικού Μουσείου, έγινε η Απονομή των Βραβείων στους διακριθέντες μαθητές παρουσία τόσο του Προέδρου Dr. Αντωνίου Αυγερινού, όσο και πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Να συγχαρούμε, επίσης, και όλες τις μαθήτριες και μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, διοχετεύοντας την ενέργεια και τη φαντασία τους δημιουργικά και δείχνοντας την ευαισθησία τους για τις υπέρτατες αξίες του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του ευ αγωνίζεσθαι.

Να συγχαρούμε, επίσης, τον Ε.Ε.Σ. τόσο για αυτή του την πρωτοβουλία, με την οποία ενισχύεται η διάδοση του εθελοντισμού στα παιδιά μας, όσο και για το πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο, που παράγει από το 1877 μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση