Δηλώσεις Επιτυχόντων Μαθητών Μας

  OΑθανασοπούλου Σωτηρία – Ιατρική (Πάτρα)

Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές των εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ όλη τη μαθητική μου ζωή και ιδιαιτέρως για τη στήριξη κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων. Χαίρομαι που οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, καθώς τα αποτελέσματα ήταν για μένα ένα χαρμόσυνο γεγονός.

OΜιχαήλ-Άγγελος Πανταζής – Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας (Αργοστόλι)

Είμαι πολύ χαρούμενος που μια δύσκολη χρονιά έφερε αυτό το αποτέλεσμα με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών των Εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» , τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά.

OΚολλιοπούλου Δήμητρα – Θεατρικών Σπουδών (Πάτρα)

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς δεν πήγαν χαμένοι και πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου καθώς και τους καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

OΝικολακοπούλου Αθανασία – Φιλολογίας (Καλαμάτα)

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν για μένα μια μεγάλη ικανοποίηση, καθώς κατόρθωσα να πετύχω το στόχο μου και θα φοιτήσω στη σχολή που επιθυμούσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή μου την προσπάθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *