Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στο Δρόμο

Η παρουσία του κ. Νιάρου Σπύρου, Αστυνόμου Προϊστάμενου του Τμήματος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, στην εκδήλωση – ενημέρωση για την Ασφάλεια στους Δρόμους, έδωσε άλλη βαρύτητα στην εκδήλωση!

Την εκδήλωση προλόγισε η Νηπιαγωγός μας και εμπνευστής της όλης δράσης, κα Μαρία Αθανασίου, συνοψίζοντας τις μέχρι τώρα δράσεις των μαθητών του Νηπιαγωγείου γύρω από την Κυκλοφοριακή Αγωγή!

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Νιάρος, ο οποίος μέσα από εμπειρίες του αλλά και σοβαρό οπτικοακουστικό υλικό μάς  “ταρακούνησε” για το πόσο προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι οφείλουμε να είμαστε τόσο σαν οδηγοί όσο και σαν πεζοί!  Γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια,  την υγεία αλλά και τη ζωή τη δική μας, των δικών μας και των άλλων!

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, κατά την οποία κατατέθηκαν απόψεις αλλά και εμπειρίες γύρω από το θέμα της

Καθόλη τη διάρκεια της ενημέρωσεις, οι μικροί μας μαθητές και φίλοι μετέτρεψαν τον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας σε “Ποδηλατικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής”! Γέμισαν το χώρο με ποδήλατα, προσπαθώντας να οδηγήσουν σεβόμενοι τους υπόλοιπους οδηγούς και πεζούς!

 

Αφήστε μια απάντηση