Οδηγίες προς τους Συμμετέχοντες στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό» 2021

Ημερομηνία: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 στις 9 το πρωί

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία των μαθητών στα Εκπαιδευτήριά μας ισχύουν οι ακόλουθες οδηγίες. Σε αντίθετη περίπτωση θα ειδοποιηθείτε απ’ την ιστοσελίδα των Εκπαιδευηρίων μας.

Τόπος: Εκπαιδευτήρια “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΚΕ” , Γηροκομείου 61, Πάτρα

Ώρα: 09.00 – 10.30

Ώρα προσέλευσης: 08.30

Απαραίτητα: Μολύβι, γόμα, ξύστρα, χάρακας

Ακύρωση εγγραφής: Μαθητές που θα εγγραφούν (δηλαδή έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους) και αργότερα αλλάξουν γνώμη, μπορούν να ζητήσουν να ακυρωθεί η εγγραφή τους. Όμως πρέπει να το ζητήσουν μέχρι την Πέμπτη 29 Απριλίου 2021. Στην περίπτωση αυτή όσοι ακυρώσουν την εγγραφή τους θα πάρουν πίσω όλα τα χρήματα που έχουν καταβάλει. Δυστυχώς δεν μπορούν αργότερα να γίνουν δεκτές άλλες ακυρώσεις διότι α) εκδίδεται απόδειξη της Εφορίας η οποία περιέχει ΦΠΑ το οποίο χρεώνεται στο «Καγκουρό» και β) τα δώρα των μαθητών είναι καθοδόν.

Μαθητές που εγγράφονται αλλά δεν συμμετέχουν στην εξέταση: Μαθητές που θα εγγραφούν, αλλά τελικά δεν θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, θα πάρουν όλα τα δώρα που δικαιούνται οι συμμετέχοντες, εκτός από τη Βεβαίωση Συμμετοχής και το κόστος συμμετοχής.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *