Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Σκλήρυνση κατά Πλάκας (6)Οι μαθητές του Δημοτικού μας είχαν τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουν στη δράση της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδα στις 27 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Στην Πλατεία Γεωργίου οι μαθητές μας, αφού προμηθεύθηκαν το καπελάκι της ΕΕΑΣΚΠ, σχημάτισαν με χαρτόνια ένα μεγάλο ηλιοτρόπιο, στα πέταλα του οποίο γράφτηκαν λέξεις με νόημα.

Στη συνέχεια η χορωδία μας τραγούδησε 5 τραγούδια, ντύνοντας με μουσική τη δράση προσφέροντας “μια νότα ξεκούρασης” σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι μαθητές, ακολούθως, φύτεψαν σποράκια από γλαστράκια τα οποία, μαζί με ενημερωτικά φυλλάδια, τα μοίραζαν με πολλή χαρά στους περαστικούς, με στόχο να ενημερωθούν και αν ευαισθητοποιηθούν γύρω απ’ το θέμα της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους και τους κοινωνικούς λειτουργούς της ΕΕΑΣΚΠ που μας έδωσαν τη χαρά να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της πατρινής κοινωνίας πάνω στη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.