Διαθεματικό πρόγραμμα από Β’ δημοτικού με θέμα “Το μέλι”

Με αφορμή το διαθεματικό πρόγραμμα με θέμα “Το μέλι”, οι μαθητές της Β’ δημοτικού είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μέσα από ποικίλες δράσεις!

🥰Αυτές, όμως, που τα ενθουσίασαν ήταν οι επισκέψεις:

🍯στο μελισσοκομείο του κ. Νεκτάριου Κωστόπουλου στο Ελαιοχώρι Αχαΐας, όπου ενημερώθηκαν για τον τρόπο δημιουργίας του μελιού και παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία παραγωγής του.

Στο τέλος, δοκίμασαν από το μέλι και πήραν δώρο από ένα βαζάκι. Επιστρέφοντας στην τάξη κατασκεύασαν υπέροχες κυψέλες μόμπιλο. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωστόπουλο για τη φιλοξενία και το χρόνο που αφιέρωσε στα παιδιά!

🌳 στο “Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης” Παναχαϊκού όρους στο Πουρναρόκαστρο, όπου ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο κ. Κωνσταντόπουλο για τη χλωρίδα και την πανίδα του Παναχαϊκού όρους και είδαν από κοντά φυτά από τα οποία οι μέλισσες παίρνουν τη γύρη.

🌸👉Μέσα από τη διαδικασία της βιωματικής μάθησης τα παιδιά αφομοίωσαν καλύτερα όλη τη διαδικασία παραγωγής του μελιού και παράλληλα ευαισθητοποιήθηκαν για την προστασία του περιαστικού μας περιβάλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.