95% επιτυχία για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023!Μαθητές μας μοιράζονται την εμπειρία τους!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, τα οποία κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, σε σχολές της πρώτης τους επιλογής.

Παιδιά, σας ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα. Συνεχίστε να ονειρεύεστε, να βάζετε στόχους στη ζωή σας και να διακρίνεστε για τις επιδόσεις και το ήθος σας.

Οι μαθητές μοιράστηκαν τα συναισθήματα και την εμπειρία τους μαζί μας:

Σαρρή Άννα (14η Ιατρική Πατρών)

Μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της.

Ευτυχώς αίσια

Ευλογημένα αίσια

Δεν θα  γράψω για πρόγραμμα και πολύωρο διάβασμα . Έχω άλλωστε μπροστά μου μια πλαγιά γεμάτη έλατα και πίσω μου μια γούρνα με νερό. Και αν σε κάτι αυτό σχετίζεται με την επιτυχία των ημερών είναι το να παλέψω, μέσα από αυτή και αρχίζοντας από αυτή, κάθε άνθρωπος να μπορεί να αντικρίζει τις δικές του πλαγιές με έλατα και να ακούει τον ήχο των δικών του γάργαρων πηγών.

Προσωπικές ευχαριστίες δεν θα απευθύνω δημόσια περιορίζοντας στα πλαίσια  των γραμμών αυτών την  ευγνωμοσύνη μου σε ένα ευχαριστώ προς όσους υλικά και άυλα με στήριξαν στην πορεία μου τόσο τη φετινή όσο και την ευρύτερη .

“Συμβουλές ” δεν θα δώσω μιας και η καθεμία και ο καθένας επιλέγουν το προσωπικό τους μονοπάτι προς την επίτευξη του στόχου τους.

Συγχαρητήρια σε όσους εξετάστηκαν φέτος. Είτε πέτυχαν είτε δεν πέτυχαν. Ευχές και σε κείνους που ήθελαν να διαγωνιστούν και δεν μπόρεσαν.

Μην μείνουμε μόνο στα ακαδημαϊκά!

Μην τα παρατήσετε ποτέ!

Πιστέψτε και αγωνιστείτε!

Μαρία Χαντζή (Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Χημείας)

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι προσπάθειες και οι κόποι μου απέδωσαν και πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή. Σίγουρα δεν ήταν αγώνας μιας μόνο χρονιάς, αλλά ένας “μαραθώνιος” ώστε να τεθούν γερές βάσεις.

Η τελευταία χρονιά ήταν μια απαιτητική χρονιά με πολλή μελέτη , άγχος , αλλά και όμορφες στιγμές.

Ιδιαίτερο ρόλο στην προσπάθεια μου, είχε το σχολείο μου “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” και οι καθηγητές που μας καθοδήγησαν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο προσφέροντάς μας τις απαραίτητες γνώσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειώσω την στήριξη και ενθάρρυνση των γονέων μου στη δύσκολη αυτή δοκιμασία.

Ευχαριστώ πολύ και τους εκπαιδευτικούς και την οικογένειά μου που με βοήθησε να κατακτήσω τον στόχο μου .

Στράτη Γεωργιάνα (Ιατρική)

Νιώθω αρκετά χαρούμενη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Η Ιατρική ήταν η πρώτη μου επιλογή σχολής, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Μέσα σε μια τόσο απαιτητική χρόνια κατάφερα να ισορροπήσω το πρόγραμμα μου και να βρίσκω χρόνο να ξεφεύγω από το άγχος και την πίεση του διαβάσματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θυσίασα εξόδους και χρόνο με φίλους.

Ωστόσο για μένα άξιζε η διαδικασία αυτή καθώς θα ακολουθήσω ένα αντικείμενο που μου αρέσει και θεωρώ πως μου ταιριάζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου φέτος, γονείς, φίλους και καθηγητές και να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!

Νικολόπουλος Θανάσης (Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας  Πατρών)

Με προσπάθεια που συνέλαβαν εκτός από εμένα η οικογένεια μου και το σχολείο μου ο στόχος επετεύχθη. Η συλλογική προσπάθεια είναι το μυστικό για το επιθυμητό αποτέλεσμα του καθενός μας!

Βασιλική Αναστασοπούλου (Μαθηματικό Αθηνών)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα εκπαιδευτήρια Αναγέννηση διότι με την βοήθεια τους κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και να περάσω στο Μαθηματικό Αθηνών. Χάρη στους καθηγητές μου μπόρεσα να εμβαθύνω τον τρόπο σκέψης μου και να εξελιχθώ σαν άνθρωπος. Τέλος, με την στήριξη του σχολείου και της οικογένειας μου κατάφερα να αντιμετωπίσω τις μεγάλες προκλήσεις της τελευταίας χρονιάς του σχολείου και των πανελληνίων.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος των Καθηγητών καθώς και όλη η σχολική οικογένεια των Εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» συγχαίρουν τους μαθητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται να έχουν υγεία, να συνεχίσουν να αγαπούν τη γνώση, να υπηρετήσουν με συνέπεια την επιστήμη τους και να διακρίνονται πάντα για τις επιδόσεις και το ήθος τους.

Καλή τύχη στο νέο τους ξεκίνημα και κάθε καλό στη ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση